14. února 2012

Cítění aury rukama


Většina lidí auru cítí ve svých rukách. Lze vyzkoušet jednoduchým cvičením. Spojte ruce před sebou. Zavřete oči. Několikrát se pomalu z hluboka nadechněte. Pomalu oddalte dlaně od sebe asi tak na 10 cm. Pomalu je přibližujte k sobě, dokud buď auru neucítíte v rukách nebo dokud se dlaně nedotknou. Pokud jste auru neucítili, opakujte několikrát. Většinou se to povede.


Citlivější lidé dokáží rukama nahmatat i své hlavní čakry. Pokud dokážete cítit auru u dlaní, můžete zkusit ucítit i čakry. Čaker je na těle mnoho. Hlavních je 7 čaker umístěných na páteři, které svoji energii vyzařují. Spodní pod tělo, horní nad temeno hlavy a ostatní dopředu před tělo. Postupně projíždějte rukama od rozkroku před tělem, krkem, obličejem až po temeno hlavy. Pozorně vnímejte pocity v rukách. Postupně můžete objevit jakési energetické víry, které se každý otáčejí jiným směrem. Pokud jste je našli, můžete si v chytrých knihách nebo na internetu ověřit, že jste je cítili na místech, kde by měly být. Doporučuji napřed si je zkusit najít sám na svém těle a až potom číst v knihách.

1 komentář:

  1. Přidávám se k Honzovu doporučení. Myslím, že to dokážeme všichni, zcela průměrně citliví lidé. Po chvíli cviku navíc pak poznáte, kde máte "díru" a tělo si samo řekne, jak ji zacelit. Já tedy nejraději o vyspravení trhlin prosím manžela ...znáte to - hlazení je lék a ještě když přesně víte kde:)

    OdpovědětVymazat